Earth Mineralen opent nieuwe winkel

Earth mineralen opende afgelopen zaterdag haar deuren van de nieuwe winkel aan de Moesdijk.

De groothandel in o.a. edelstenen, mineralen, wierook en aanverwante artikelen was eerst gevestigd in Nederweert. Earth mineralen groeide uit haar jasje en kon in Nederweert niet meer uitbreiden. Men is vervolgens uitgekomen bij een pand aan de Moesdijk in Weert.

Wie de nieuwe winkel van Earth mineralen binnenloopt zal zijn of haar ogen uitkijken. De groten getale aan edelstenen en mineralen zorgen al voor een indrukwekkend beeld. Maar het enorme skelet van de dinosaurus maakt de toepasselijke sfeer in de winkel compleet.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen shoppen in de winkel en webshop van de groothandel. Dat de winkel populair is was zaterdag al meteen te merken. Het was op de eerste dag al meteen druk. Weert is weer een grote winkel rijker dat een uniek assortiment aanbiedt.

Meer info: https://www.facebook.com/EARTH-Mineralen-254223211300980/