Opel dealer sluit vestiging Weert

8 reacties

Hekkert Autogroep sluit per 27 juli 2018 haar vestiging in Weert. Hekkert heeft buiten Weert nog 5 andere vestigingen in Limburg. De vestiging op Kamperhoek is qua verzorgingsgebied de kleinste van de zes.

Hekkert heeft de Opel rijders op de hoogte gesteld van de sluiting. Volgens hen zijn moderne auto’s technisch zo goed en onderhoudsintervallen zodanig groot dat de meeste Opel rijders de dealer slechts één keer per jaar bezoeken. Volgens hen is het voor de meeste klanten niet bezwaarlijk om dan iets verder te rijden voor dat jaarlijkse bezoek.

Daarnaast kiezen ook steeds meer klanten ervoor om het onderhoud uit te laten voeren op een vestiging die het meest dichtbij hun werkplek ligt in plaats van hun woonplaats. Als gevolg van deze ontwikkelingen heeft Hekkert besloten om de vestiging aan de Kelvinstraat te sluiten.

Opel rijders in Weert kunnen na de sluiting terecht in de vestigingen Roermond, Venlo, Sittard, Heerlen of Maastricht. Medewerkers van de vestiging in Weert zullen meeverhuizen naar één van deze vestigingen.

Ter compensatie geeft de dealer de Opel rijders een korting van 40 euro op de eerst volgende onderhoudsbeurt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
8 reacties