Ravage bij ongeval op N275

Nederweert – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 23.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Venloseweg (N275) bij Nederweert.

Ter hoogte van het tankstation Roost bij de rotonde Budschop / Nederweert-Eind waren meerdere auto’s tegen elkaar gebotst. Volgens getuigen wilde een van de betrokkenen afslaan richting het tankstation waarbij een tegenligger over het hoofd werd gezien.

Het gevolg was een frontale botsing. Een van de auto’s schoot door richting de pompen van het tankstation waarbij de auto tegen een stilstaande auto botste. Een man die stond te tanken kroop door het oog van de naald. Hij werd niet geraakt, maar de benzineslang schoot wel los. Ook zijn auto liep hierdoor schade op.

Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Een persoon is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Video via Youtube

https://youtu.be/oOoQRxzoRb8

[nggallery id=’6703′]