Tapenade Lidl teruggeroepen

Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “Groene olijven tapenade 150g van het merk Baresa”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland, waaronder in Weert en Maarheeze.

Deze terugroepactie betreft het product “Groene olijven tapenade 150g van het merk Baresa” met de EAN 2050 5714 en THT datums tot en met 05-10-2018. Bij een interne kwaliteitscontrole van de leverancier is de aanwezigheid van Salmonella vastgesteld. Wanneer deze bacterie aanwezig is, kan het consumeren van het genoemde product een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Lidl Nederland via e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 020-7095039.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2zkqxTy