Jouw Amerikaanse auto in the picture?

Nederweert – Op zondag 16 september organiseert Stichting Americana Village op het Lambertushof in Nederweert “Art Square”. Een van de onderdelen bij Art Square zal een fototentoonstelling worden van 20 foto’s met als thema “Amerikaanse auto’s die van origine gebouwd zijn vóór 1972”

Aan deze fototentoonstelling is een fotowedstrijd gekoppeld, de jury kiest uit alle inzendingen de 20 beste foto’s. De gekozen foto’s worden afgedrukt op het formaat 30×45 en ingelijst. Vervolgens zullen deze foto’s op 16 september tentoongesteld worden op het Art Square.

De bezoekers van Americana Village kiezen tijdens het evenement de ‘publiekswinnaar’ en de jury zal een ‘jurywinnaar’ kiezen. De totale uitslag wordt uiterlijk een week na het evenement op de website van Americana Village en lokale media bekend gemaakt.

De organisatie heeft plannen om de foto’s na het evenement nog een maand te exposeren op een geschikte locatie. Gesprekken hierover zijn gaande.

Hoe kun jij je inschrijven?

Bezoek de website www.americanavillage.nl en klik op inschrijven. Klik daarna op het blauwe vakje online inschrijven, onder aanmelden fotowedstrijd. Hier kun je het uitgebreide reglement downloaden en jouw foto(’s) uploaden. Inschrijven en foto’s versturen kan tot uiterlijk 28 augustus 2018

Tot slot wil men je nog laten weten dat het OVN (OndernemersVereniging Nederweert) waardecheques beschikbaar heeft gesteld voor de winnaar(s) en Americana Village zal de twintig beste inzendingen, de foto inclusief lijst cadeau doen. Leden van stichting Americana Village en het OVN zijn uitgesloten van de wedstrijd.

X