Kinderhelden bezoeken Muntpassage

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

De maand augustus wordt één groot kinderfeest in winkelcentrum Muntpassage. Elke woensdagmiddag wordt een bekend TV-held op bezoek.

Tussen 13:30 en 17.00 uur mogen alle kinderen een handje komen schudden en gratis met de bijzondere gasten op de foto. Elke woensdag vanaf 13.00 uur gezellig geknutselen bij de workshop en kleurterras op het plein bij AH. Jezelf om laten toveren als jouw held? Schuif dan aan bij de schminkster of laat een stoere tattoo zetten.

Alle activiteiten zijn gratis en iedereen mag aanschuiven!

Woensdag 1 augustus: Elsa, Assepoester, Kleine Zeemeermin
Elsa met haar magische krachten, Assepoester het meisje met de mooiste jurk van het bal en Ariel de mooie zeemeermin die diep in de zee woont, komen woensdag 1 augustus naar de Muntpassage. Vanaf 13.30 uur elk uur een meet & greet. Kom ook en beleef jouw eigen sprookje.

Woensdag 8 augustus: Paw Patrol
De heldhaftige pups: Chase en Marshall werken samen om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Chase de politiehond en Marshall de brandweerhond komen naar de Muntpassage!!

Woensdag 15 augustus: Barbie
Wie kent haar niet deze prachtige modekoningin, zij begroet deze middag alle meisjes en stoere knapen in haar roze paleisje dat opgesteld staat op het plein bij WE in de Muntpassage.

Woensdag 22 augustus: Brandweerman Sam
Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt naar Weert. Brandweerman Sam nodigt alle kinderen uit om verkleed als brandweerman naar de Muntpassage te komen.

Woensdag 29 augustus: Dora & Diego
Dora het vrolijk, ondernemende meisje gaat dagelijks met haar vriendje Diego op ontdekkingsreis in de jungle van Zuid-Amerika. De laatste woensdag van deze meet&greet maand zijn zij op bezoek in de Muntpassage.

Zorg dat je erbij bent! Noteer de data alvast in je agenda.

[nggallery id=’6723′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie