Door het fuseren van twee hondenscholen in de regio Weert, namelijk Hondenclub de Trouwe Vriend in Altweerterheide en Hondenschool DVS in Ospel, is er één nieuwe hondenclub ontstaan.

Voor de nieuwe naam en het nieuwe logo was een leuke prijsvraag uitgeschreven waarmee deelnemers leuke prijzen konden winnen. Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Toen werd de nieuwe naam bekend gemaakt van de nieuwe hondenclub in Ospel. Dit werd uiteraard gedaan door middel van een feestje met een lekkere barbecue en onder het genot van een heerlijk drankje, samen met de vrijwilligers en cursisten.

nieuwe naam is Hondenclub Fun en Focus

De prijzen zijn gewonnen door Ria Vaes (nieuwe naam) mag een hele mooie halsband laten maken door Knubbels by Suus en Wouter Mertens (nieuw logo) heeft een half jaar gratis voer voor zijn hond gewonnen. Deze mooie prijs is beschikbaar gesteld door Dierspecialist Paul Meevis. Ook werd tijdens deze gezellige avond de nieuwe kleding gepresenteerd.

De hondenclub bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Daarom kunnen zij de cursussen voor iedereen betaalbaar houden. Meen geeft onder andere les in Gehoorzaamheid, Behendigheid en Hoopers. Op dit moment heeft de club een zomerstop, maar vanaf begin september gaan ze weer van start met de volgende lessenreeks. De hondenclub is te vinden aan de Houwakker 29 in Ospel.