Foto door: Me Fotografie

Dit jaar bestaat het Weerter vrouwennetwerk “Female Vrouwen en Zaken” 20 jaar. Om dit te vieren organiseert Female twee bijeenkomsten die ook toegankelijk zijn voor niet-leden.

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, bezochten al ruim 120 vrouwelijke ondernemers de eerste bijeenkomst met het thema “Delen en Verbinden”. Op woensdag 12 september a.s. vindt de tweede openbare bijeenkomst plaats. Het thema van deze bijeenkomst is “Ben jij zichtbaar?”

Zichtbaar zijn is een belangrijke voorwaarde om succesvol te worden, te zijn en te blijven. Jezelf en/of je bedrijf zichtbaar maken is echter niet voor iedereen eenvoudig en vanzelfsprekend.
Bij zichtbaarheid kun je onder andere denken aan;
– Hoe zorg je als (vrouwelijke) ondernemer dat je zichtbaar bent binnen je netwerk en je doelgroep?
– Hoe onderscheid je je van je collega-ondernemers?
– Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt?

Tijdens de bijeenkomst van 12 september zullen 4 zichtbare, succesvolle vrouwen uit de regio een korte presentatie geven over de manier waarop zij zichzelf en/of hun bedrijf zichtbaar hebben gemaakt. Vervolgens zal er onder leiding van Carla van de Wetering een panelgesprek plaatsvinden tussen deze 4 sprekers en de bezoekers van de bijeenkomst.

De sprekers

– Wendy van Dooren, Zangeres
– Loekie van Maaren-van Balen, voormalig burgemeester Weert en Leeuwarden / bestuurder
– Floor Schoenmakers, Marketing Manager / eigenaar EHS communications
– Ria Joosten, oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering & Evenementen, Zakenvrouw van het Jaar 2014, winnares van de Prix Veuve Clicquot.

Alle belangstellende vrouwelijke ondernemers/leidinggevenden zijn van harte uitgenodigd om bij deze inspirerende avond aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats in de sfeervolle accommodatie van Judith’s Dance Point, Kessenichstraat 3, Weert. Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden. Noteer de datum alvast in uw agenda.

Aanmelden kan door een mail met jouw contactgegevens te sturen naar [email protected]

4 REACTIES

  1. Onze burgervader staat te glunderen tussen de vrouwen, de een nog mooier dan de ander, echt wel……

  2. Mooi is relatief.
    Ik zie maar 1 zeven. De rest is misschien mooi geweest ooit, maar dat is toch al een hele tijd geleden.

  3. Iedere mens is mooi op zijn of haar manier. En smaken verschillen. Het zou wat zijn als we allemaal van hetzelfde hielden. Bleh nee.

Comments are closed.