Win 2 kaarten voor Bospop-zondag

Update – Winactie – Het aftellen voor Bospop 2018 is begonnen. Op 14 en 15 juli aanstaande kun je weer genieten van het ouderwets gezellige pop-rockfestival in Weert.

Ben jij fan van bijvoorbeeld King King, Novastar of +Live+? Of wil jij die bijzondere Bospopsfeer eens beleven? Dan kun je nu kans maken op gratis kaarten voor Bospop-zondag. Beantwoord de onderstaande vraag vraag en vul onderstaand formulier in. WdG verloot 1 x 2 dagkaarten voor Bospop-zondag.

Meer informatie kun je vinden op www.bospop.nl. Daar kun je ook kaarten bestellen als je zeker wil zijn van een plekje op het festivalterrein. Wil je weten wanneer welke artiesten op het podium staan? Download dan gratis Bospop app voor Android en iOS: https://iwdg.nl/2KLIZZP.

Oh! En doe alleen mee als je ook echt naar Bospop kan die zondag. Tickets worden op naam geregistreerd en zijn niet overdraagbaar.

De winnaars

De winnaar van de prijsvraag is: T. Jacobs.

Omdat de animo voor deze actie zo groot was mochten we nog 2 kaarten verloten. Deze zijn gewonnen door: A. van der Veeke.

Van harte gefeliciteerd!

Bekijk je deze prijsvraag via de WdG-app en wil je meedoen? Druk dan op deze link: https://iwdg.nl/2lTbxT3

Deze prijsvraag duurt t/m 9 juli 2018 23.45 uur. Maximaal 1 deelname per IP-adres. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar oud. Jouw gegevens worden alleen gebruikt om je te contacteren en indien je gewonnen hebt, door te geven aan de Bospop-organisatie. Niet volledig ingevulde formulieren (dus geen volledige voor- en achternaam) zijn uitgesloten van deelname. Na het beëindigen van de prijsvraag en als de winnaar bekend is worden alle ingevulde gegevens gewist. De voorletter en achternaam van de winnaar wordt op deze pagina gepubliceerd ter kennisgeving aan de deelnemers.