Beelden overvallers Budel online

Budel – De politie heeft beelden van twee verdachten online gezet. Het duo wordt verdacht van een gewapende woningoverval die ze in maart op klaarlichte dag gepleegd hebben in Budel.

De twee mannen met ijsmutsen belden aan bij een woning aan de Dokter Kuyperstraat, het was vrijdagmiddag 9 maart 13:15 uur. De bewoonster deed nietsvermoedend open en kreeg meteen een vuurwapen op zich gericht. Ze werd naar binnen geduwd. De overvallers wilden geld en wiet. Ze doorzochten de woning, maar kwamen er snel achter dat er geen geld of wiet was. Zouden ze verkeerd zijn? Dan gaan ze er zonder buit vandoor en laten de vrouw doodsbang achter.

Signalementen

De overvallers hebben een Oost-Europees uiterlijk, de ene is met 1.70 meter iets langer dan de ander, die ongeveer 1.65 meter groot is. Beide mannen hebben een normaal postuur, zijn ongeveer 40 jaar oud, droegen (ijs)mutsen en gympen. De langere man droeg een donkere winterjas met donkere broek. De kleinere man droeg een lichtgekleurde winterjas met donkere (trainings)broek.

Getuigen

De politie heeft getuigen gesproken die de twee verdachten hebben gezien rond het tijdstip van de overval in de omgeving van de Dokter Kuyperstraat. Toch wil men graag nog meer getuigen spreken. Neem contact op als je een vermoeden hebt.

Vragen

Wie (her)kent deze mannen? Of de auto waarin ze reden? Of zegt de combinatie van de mannen en de auto jou iets? Ook als je andere informatie heeft die verband kan houden met deze woningoverval, laat het de politie weten. Tippen kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Je kan ook het online tipformulier op de website www.politie.nl gebruiken.