(Foto’s) Liefhebbers van motoren keken zondag hun ogen uit op de Rietstraat in het dorp Laar.

Op en rond het terrein van Beej Bertje vond de American Eagle Day plaats, georganiseerd door Motorvereniging The Eagles. Er stonden tal van motoren opgesteld en natuurlijk was er ook het nodige entertainment waaronder live-muziek. Ook konden de motorliefhebbers bij de marktkramen terecht om wat mooie accessoires aan te schaffen.

De American Eagle Day kon ook dit jaar rekenen op honderden bezoekers die zichtbaar genoten van het evenement. Bekijk een sfeerimpressie.

3 REACTIES

  1. Mooie evenementen…All american Day ..en American Eagle Day….geen incidenten en letterlijk en figuurlijk geen rommel op straten en pleinen……hoe anders dan elke zaterdag-en zondagavond na afloop op de Oelemarkt als daar de “Verkûs” van Weert en omstreken dit plein als eine Verkûstal achterlaten….en die rommel ligt er de volgende dag nog een hele tijd..,!
    Dit moeten zich ook de uitbaters zich aanrekenen.
    2 jaar geleden zou de gemeente er wat aan doen…..NIKS DUS..!?

  2. Prachtig evenement , Toppie , leuke dag gehad . Tot volgend jaar , ga zo door . Goed georganiseerd MC Eagles met alle lof en respect .

Comments are closed.