Inschrijven Weerter Avond4daagse

Avond4daagse 2016

De zomervakantie is voor veel mensen weer voorbij en morgen beginnen de meeste scholen weer. Heb jij je al ingeschreven voor de 5e editie van de Weerter Avond4daagse? Het is nog ruim 3 weken tot de start op dinsdag 11 september.

Ook dit jaar zijn de start en finish weer in de stad, en op de vrijdagavond maken ze er samen weer een groot feest van. De Weerter avondvierdaagse is een evenement voor iedere Weertenaar: van jong tot oud, van klein tot groot.

Dit jaar zijn er 3 afstanden waarvoor je je kan inschrijven, namelijk: de 3, 5 en 10 km. De routes lopen langs de mooiste plekjes van Weert en omstreken. Routes die voor iedereen begaanbaar zijn. Afstanden voor ieder wat wils. Een activiteit voor iedereen: van gezellige basisschool klas, tot team activiteit van je bedrijf, je sportteam, meelopen als maatje voor een ander, gezellig met vrienden en vriendinnen, als grote sportieve uitdaging of gewoon omdat…

Inschrijven voor de avondvierdaagse kan via http://www.avondvierdaagse-weert.nl/. Wees op tijd, inschrijven kan tot 1 september! De organisatie gaat uit van minimaal 400 deelnemers, vorig jaar deden bijna 500 deelnemers mee aan dit sportieve en gezellige evenement.

Vrijwilligers gezocht

Ook voor dit jaar is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Heb je een of meerdere avonden tijd om de organisatie te ondersteunen? Meld je dan nu via [email protected]. Vrijwilligers ontvangen voor hun inzet een kleine vergoeding.

Bedrijven in beweging

Duurzame inzetbaarheid is een term die vele bedrijven inmiddels wel kunnen dromen. We weten allemaal dat we zelf als persoon en als medewerker goed voor onszelf moeten zorgen om gezond en vitaal te blijven. Ook werkgevers dienen goed voor hun medewerkers te zorgen. Als bedrijf is het mogelijk om kansen voor de medewerkers te bieden ter ondersteuning: als teambattle, vergoeden van inschrijfgeld, de ruimte bieden om op tijd aanwezig te kunnen zijn om te starten, sponsoring van kilometers voor een goed doel, collega’s de mogelijkheid bieden om maatje te zijn voor mensen waarvoor wandelen niet vanzelfsprekend is en nog veel meer. De stimulans om gezond bewegen te combineren met gezelligheid, MVO en positieve gezondheid.