Ell – (Foto’s) Zaterdag rond 1.00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval in Stramproy.

De meldkamer had een melding binnen gekregen van een verkeersongeval op de Soutsweg in Stramproy. Echter werd op die weg niets aangetroffen. Na enkele minuten zoeken bleek dat op de doorgaande weg tussen Ell en Stramproy, de Baldersstraat, een auto tegen een boom was gebotst. Bij de melder van het ongeval was de locatie niet helemaal duidelijk.

Uit voorzorg werd ook de brandweer gealarmeerd omdat de slachtoffers mogelijk bekneld zaten. Dat bleek gelukkig niet het geval te zijn. De twee mannen in de auto kwamen met de schrik vrij. Bij aankomst van de hulpdiensten stonden ze al naast de auto.

Eén van de twee inzittenden is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer assisteerde bij het reinigen van het wegdek. De auto is vervolgens afgesleept door een berger.

Tip: bel je 112 en weet je de locatie niet? Bekijk dan op de telefoon via een gratis locatie-app (bijv. Google Maps) waar je precies bent. In verband met privacy-redenen is het voor een meldkamer (nog) niet mogelijk om je locatie uit te lezen.

1 REACTIE

  1. Als ze vragen aan de melder of ze de locatie kunnen doorgeven en de melder niet bekend is stuurt de meldkamer je een link waar je op kan klikken zodat de meldkamer de locatie doorkrijgt en de hulpdiensten naar de juiste locatie kan leiden.

Comments are closed.