Auto’s botsen na schrikreactie

(Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag iets voor 13.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Roermondseweg in Weert.

Ter hoogte van het Esso-tanksation naast de Praxis waren drie personenauto’s tegen elkaar gebotst. Volgens een getuige reed één van de auto’s over het terrein van het tankstation richting de Roermondseweg. De bestuurster van een andere auto die over de Roermondseweg reed schrok van de naderende auto en ging op de rem. De auto daarachter botste vervolgens achterop de remende auto.

De auto die van achteren werd aangereden botste vervolgens weer op de auto die op het terrein van het tankstation stond.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een behulpzame voorbijgangster stopte en bood eerste hulp. Ook kwam er een ambulance ter plaatse om de betrokkenen te controleren op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval. De beschadigde auto’s worden afgesleept door een berger. Er is lichte hinder voor het verkeer.

– Update: een auto kan inderdaad niet schrikken. Tekst aangepast.

[nggallery id=’6867′]