Maar liefst 5 Basketball Acadamie Limburg (BAL) spelers werden na een 2 daagse training stage geselecteerd voor het Nederlands Basketball team onder 15 jaar.

De Nederlandse U15 selectie was te gast in Weert bij Basketball Acadamie Limburg voor deze stage waar twee dagen werd overnacht en werd getraind en ook een oefenwedstrijd gespeeld tegen Guco Lier U16 uit Belgiƫ.

De wedstrijd tegen Lier werd winnend afgesloten. Op dinsdag was er nog een training en een videosessie. De 12 koppige selectie is klaar voor het 4 landen toernooi in Vejen Denemarken waar ze tegen de nationale U15 teams van Denemarken, Zweden en Duitsland spelen.

De spelers van Basketball Academie Limburg die geselecteerd werden zijn: Odin Verhoeven (nr 15) , Aramis Verhoeven (nr 14), Nino Vrencken (nr 1), Daan Peerlings (nr 0) en Armin Stroijl (nr 9).