Foto via: https://www.facebook.com/brandweerweert/

De brandweer heeft het de afgelopen uitzonderlijk druk gehad met het bestrijden van de natuurbranden in de regio Weert.

Dat was ook burgemeester Heijmans en gemeentesecretaris Brinkman niet ontgaan. Zij verrasten de brandweer Weert met enkele vlaaien tijdens de wekelijkse oefenavond. Ze spraken daarmee hun blijk van waardering uit voor de brandweermannen en vrouwen. Zij hebben immers een loodzware periode achter de rug.

De vlaaien en het kaartje met de tekst “met vol waardering voor jullie betrokkenheid en inzetbaarheid”, vielen in de smaak van de brandweer. Dit gebaar was een steun in de rug van de brandweerlieden. “Dank u wel burgemeester. Het heeft gesmaakt. 👍”, aldus de brandweer Weert via Facebook.

3 REACTIES

Comments are closed.