Fietsroute Kempen~Broek via app

In samenwerking met de stadsgidsen van Weert heeft Limburg Marketing de IZI Travel route “Kempen~Broek, een mooi grensgeval” ontwikkeld.

Deze grensoverschrijdende route neemt de fietser mee door Midden-Limburg en de grens over naar Belgisch Limburg. De tocht gaat door schitterende natuurgebieden die allemaal behoren tot het Grenspark Kempen~Broek.

De 39 kilometer lange route is te downloaden via de IZI Travel app. De GPS informatie op de smartphone wijst de weg en op diverse plaatsen is aanvullende informatie in de vorm van tekst en beeld beschikbaar.

Na het downloaden van de fietsroute “Kempen~Broek, een mooi grensgeval” is een internetverbinding onderweg niet meer nodig. Wel moet de GPS navigatie aan staan. De fietsroute is vooralsnog alleen in het Nederlands beschikbaar. De route werd mede mogelijk gemaakt door ARK Natuurontwikkeling.

Links naar app-stores: https://izi.travel/nl