Fietsster schrikt en valt

112 Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 15.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Limburglaan.

Ter hoogte van de rotonde bij sporthal Aan de Bron troffen agenten een gewonde vrouw aan op straat. De situatie was in eerste instantie niet helemaal duidelijk omdat het slachtoffer lastig te verstaan was. Er werd rekening gehouden met een mogelijke aanrijding.

Woensdagochtend meldt de politie dat het geen aanrijding betrof. Uit nader onderzoek bleek dat de 28-jarige vrouw was geschrokken en daardoor in onbalans was geraakt met haar fiets. Ze kwam ten val en raakte gewond aan haar onderlichaam. Ze is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie