Handboogschutters in de prijzen

In Harskamp hebben afgelopen weekend Weerter handboogschutters van de Batavieren-Treffers in twee klassen het Nederlands kampioenschap behaald.

Twee dagen schieten in het bos bij de Harskamperdennen. Op zaterdag in de stromende regen en afstanden lopend van 17 a 18 km per dag door berg en dal met 28 doelen te schieten hebben geresulteerd in 2 Nederlandse kampioenschappen voor de Weertenaren.

Sander Dolderman is bij de heren voor de zesde keer op rij Nederlands kampioen compound schieten in de klasse compound unlimited geworden. Met een verschil van 62 punten een duidelijke winnaar en des te opmerkelijker was het dat dit zijn eerste 3d wedstrijd was dit jaar.

Een derde plaats bij de dames was weggelegd voor Sandra van der Looy in de klasse dames compound unlimited, ook voor haar was dit haar eerste 3d wedstrijd dit jaar.

Ook zijn de Weertenaren als team in de compound unlimited klasse met ruime voorsprong Nederlands kampioen geworden. Dit team bestond uit Johan Vaes, Sandra van der Looy en Sander Dolderman.