Nieuw talent voor Jan van Weert

(Foto’s) Zondag 26 augustus werd door Turn- en gymnastiekvereniging Jan van Weert in de splinternieuwe mega turnhal (op het voormalig kazerneterrein) de eerste talentendag georganiseerd.

De turnhal is sinds een paar weken in gebruik en ruikt nog helemaal nieuw. Via sociale media en via basisscholen werd een oproep gedaan aan meisjes van 5-11 jaar om aan een team van trainers te laten zien wat ze kunnen op vloer, balk, brug en sprong.

Er waren 17 geïnteresseerde meisjes uit Weert en omgeving die vol enthousiasme lieten zien wat ze in huis hebben. De ouders genoten ervan om vanaf de balustrade hun kind te kunnen volgen. Het laatste kwartiertje mochten ze vrij gebruik maken van alle toestellen in die enorme zaal. Wat een feest! 

Een zevental meisjes mag de komende weken proefdraaien in de groepen die hun voorbereiden op wedstrijden op landelijk niveau. Deze meisjes worden de komende week hierover geïnformeerd. Voor de andere meisjes is er nog volop ruimte in de recreanten afdeling die op termijn misschien op district niveau kunnen turnen.

Heb je het gemist en had je er graag bij willen zijn? Meld je dan bij [email protected] of kom een keer kijken in de turnhal. 
Begin 2019 is de volgende talentendag. Je bent van harte welkom. Hou Jan van Weert in de gaten en volg hen op Facebook en Instagram.