Man vlucht na ruzie in auto op A2

Ell – (Foto’s/video) De politie heeft zondagavond een zoekactie op touw gezet nadat er een ruzie en ongeval had plaatsgevonden op de snelweg A2 ter hoogte van Kelpen-Oler.

Een man en een vrouw hadden tijdens het rijden over de snelweg ruzie gekregen. De ruzie liep zo uit de hand dat de auto tegen de vangrail botste. De vrouw wist de auto veilig stil te zetten ter hoogte van het Shell-tankstation Ellerbrug bij Ell.

De man is vervolgens op de vlucht geslagen. Hij vluchtte een maisveld in richting Ell. De politie kwam ter plaatse en startte een zoekactie. Daarbij werd ook gebruik gemaakt van een speurhond en Burgernet. Vooralsnog is de man niet aangetroffen. De vrouw was ongedeerd gebleven.

Lees het Burgernetbericht: https://www.burgernet.nl/burgernet/269415

Signalement: Ell, ivm aanrijding uitkijken naar man, fel blauw t-shirt, fel groene Nike schoenen, blauwe broek, baardje, lange haren. Tips? Bel nu 112.

Video via Youtube

https://youtu.be/oAemOdJ5WPo