(Foto’s) All American Day is terug in Weert en dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Duizenden mensen kwamen zondag naar Weert om te genieten van alles wat met Amerika te maken heeft.

Dikke hamburgers en hotdogs, sfeervolle muziek, blinkend chroom, foodtrucks, ronkende 6 en 8 cilinders, koude biertjes en dampend asfalt. Gepimpte custom cars zijn er om gezien te worden. Een zonnetje erbij en cruise de stad. Hier verenigden zich stoer en relaxed, oud en jong, sierlijk en robuust, opgepoetst en verroest.

Op de Singels stonden de Amerikaanse voertuigen opgesteld en zij konden rekenen op veel bekijks. Er werden dan ook heel veel foto’s geschoten. In de wijk Fatima is inmiddels het muzikale programma van start gegaan en dat zal net als elders in de binnenstad tot vanavond doorgaan. Bekijk de locaties van de 9 podia via www.aadw.nl.

Bekijk een sfeerimpressie (door o.a. Theo Van de Winkel).

1 REACTIE

  1. Erg druk was het. Echt iets voor de liefhebbers. Wel heeft Weert nu zijn kwantum fijnstof CO2 stank en lawaai voor de rest van het jaar opgesnoven. Niet van de getoonde mobielen, die over het algemeen stil stonden, maar vooral van de harley’s zonden katalysator en geluidsdempers.
    Volgende keer stofmaskers uitdelen. Misschien te koop in Hangzhou, vinden ze leuk…

Comments are closed.