Win-actie – Ben jij een echte fan van Weert? Dan wil je vast en zeker de skyline van de Van Horne stad aan je muur hebben hangen.

Speciaal voor de échte Weert-fans mogen we 3 x een zogeheten City Shape verloten. Een ‘City Shape’ is een met laser gesneden skyline van Weert. De skyline van Weert bestaat onder andere uit de iconen: Sint-Martinuskerk, het NS-station, de stadsbrug, en de ruïne poort op de Biest.

In samenwerking met de maker www.cityshapes.nl mogen we er 3 verloten. Wil jij de skyline van Weert aan je muur hebben hangen? Doe dan mee met de prijsvraag. Je kan hem natuurlijk ook al gewoon bestellen via de website van cityshapes.nl.

De prijsvraag

Winaars

De drie winnaars zijn bekend:
– M. Verheyden
– S. Raemakers
– S. Houben

Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen? Klik dan hier: https://iwdg.nl/2L1HZNa.

Minimale leeftijd deelname 16 jaar. Prijsvraag duurt t/m 26 augustus 2018. Maximaal 2 deelnames per adres / ip-adres. Onder alle ingevulde inzendingen worden drie city shapes verloot. De winnaars krijgen een mail van WdG met de vraag om adresgegevens door te geven. De naam en adresgegevens worden vervolgens gedeeld met cityshapes.nl zodat zij jou de prijs kunnen toesturen. De winnaars worden nadien op deze pagina met voorletter en achternaam gedeeld op deze pagina ter kennisgeving aan de andere deelnemers. Na beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens van de deelnemers gewist.

6 REACTIES

 1. Daar is toch ook gauw een uurtje of 3 werk aan geweest. Het middenstuk veranderen en je kunt het aan iedere willekeurige gemeente verkopen.

 2. Jeroen jij hebt er als raadslid natuurlijk een gekocht!
  Of nee, natuurlijk niet. Gekregen want daar is jullie partij voorstander van, alles gratis krijgen.

 3. Of het wel of niet nuttig is zou je over kunnen discusseren.
  De aanzet in deze is dat ik met moeite of helemaal geen directe link met Weerter gebouwen kan ervaren.
  Het zou zoals eerder gestelde reactie aan elke willekeurige gemeente gelinkt kunnen zijn.
  Maar als het u wel aanspreekt en herkend is dat toch prima.
  Al krijg ik het voor niets wil ik dit niet op mijn muur hebben.

Comments are closed.