Win een houten ‘City Shape’ van Weert

Uitgelicht Winacties 6 reacties 2 min. leestijd

Win-actie – Ben jij een echte fan van Weert? Dan wil je vast en zeker de skyline van de Van Horne stad aan je muur hebben hangen.

Speciaal voor de échte Weert-fans mogen we 3 x een zogeheten City Shape verloten. Een ‘City Shape’ is een met laser gesneden skyline van Weert. De skyline van Weert bestaat onder andere uit de iconen: Sint-Martinuskerk, het NS-station, de stadsbrug, en de ruïne poort op de Biest.

In samenwerking met de maker www.cityshapes.nl mogen we er 3 verloten. Wil jij de skyline van Weert aan je muur hebben hangen? Doe dan mee met de prijsvraag. Je kan hem natuurlijk ook al gewoon bestellen via de website van cityshapes.nl.

De prijsvraag

Winaars

De drie winnaars zijn bekend:
– M. Verheyden
– S. Raemakers
– S. Houben

Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen? Klik dan hier: https://iwdg.nl/2L1HZNa.

Minimale leeftijd deelname 16 jaar. Prijsvraag duurt t/m 26 augustus 2018. Maximaal 2 deelnames per adres / ip-adres. Onder alle ingevulde inzendingen worden drie city shapes verloot. De winnaars krijgen een mail van WdG met de vraag om adresgegevens door te geven. De naam en adresgegevens worden vervolgens gedeeld met cityshapes.nl zodat zij jou de prijs kunnen toesturen. De winnaars worden nadien op deze pagina met voorletter en achternaam gedeeld op deze pagina ter kennisgeving aan de andere deelnemers. Na beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens van de deelnemers gewist.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties