Dr. Oetker haalt Mug Cake Chocolade met de houdbaarheidsdatum 05.2019 terug. Mogelijk is er salmonella aanwezig in het product. Een besmetting met deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten. Verzoek om niet te consumeren.

In een beperkt aantal van deze producten is een salmonellabesmetting gevonden. Een besmetting met deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten. Uit voorzorg halen zij deze producten, met houdbaarheidsdatum 05.2019, terug uit de markt. Mocht je in het bezit zijn van bovenstaand product dan adviseert Dr. Oetker jou dit product niet te gebruiken. Het product is verkocht in diverse supermarkten.

Om jouw aankoopbedrag terug te krijgen verzoeken zij je het product kosteloos te sturen naar Dr. Oetker Consumentenservice – Antwoordnummer 7204 – 3800 TE Amersfoort. Vermeld daarbij je naam, woonplaats en IBAN rekeningnummer.

In alle overige productvarianten is geen besmetting gevonden. Hiervoor geldt dat deze volledig veilig zijn. Dr. Oetker betreurt het ongemak en biedt haar welgemeende excuses aan. Voor nadere informatie kun je bellen naar 0800 – 0220770.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2KIjJzD