(Foto’s) De brandweer is donderdagavond rond 22.00 uur gealarmeerd voor een woningbrand op de Laurenburg.

Op de bovenste verdieping van een flatgebouw was in een woning brand ontstaan. De brandweer kwam met twee tankautospuiten en een ladderwagen ter plaatse. Het betrof een kleine brand die snel onder controle was. De bewoonster van de woning was ongedeerd.

De andere bewoners van de flat brachten zichzelf, hun kinderen en huisdieren in veiligheid. Eenmaal buiten stak men hun boosheid en bezorgdheid niet onder stoelen of banken. Toen de bewoonster naar de ambulance werd overgebracht werd ze stevig toegesproken door buurtbewoners. Volgens hen is deze woningbrand een incident is een reeks van vele voorvallen in de betreffende woning. Ze hopen dat de hulpinstanties de vrouw hulp kunnen bieden, anders vreest men dat het niet zal ophouden.

Nadat de bewoonster was gecontroleerd in een ambulance is ze door de politie meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek.

1 REACTIE

  1. Tot het straks helemaal fout gaat daar hoe vaak was het al niet met die gek. Straks draait ze de gaskraan open met alle gevolgen vandien. Net als met die mafklappers van laatst dat soort figuren kunnen niet socialiseren in een gewone buurt zullen vroeg of laat de kolder in de kop krijgen en overgaan tot dit soort toestanden of erger. Plaats ze maar ergens in Venray daar hoort deze persoon thuis.

Comments are closed.