(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 16.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Wilhelminasingel in Weert.

Ter hoogte van de de oversteek bij de Molenstraat stak een man met zijn rollator de Wilhelminasingel over. Door nog onbekende oorzaak kwam een auto in botsing met de voetganger. De voetganger kwam ten val en raakte lichtgewond.

De inzittenden van de auto, waaronder een kind, kwamen met de schrik vrij. Het kind kreeg een knuffelbeertje van de ambulancedienst om van de schrik te bekomen. De voetganger is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Ben je getuige geweest? Dan kun je contact opnemen met de politie Weert via 0900-8844.

7 REACTIES

 1. Is “handhaven” moeilijk?
  Dat verkeert…
  Als het om de fietsende overtreder in het voetgangersgebied gaat da’s makkelijk: 90 euri snal geincasseerd.
  Vroeger stond Weert bekend om zijn handhaven in het verkeer. Door het rood? mij niet gezien! Te hard rijden vergeet het maar.

  Tegenwoordig rijden er motors door het voetgangers gebied. Zie eerdere melding in deze app.

  De singels zijn officieel uitgeroepen tot racebaan: porsches, bmw’s, ferrari’s en mustangs rijden daaglijks vele rondjes en paraderen langs het swaantje met een gezicht van heb je mij gezien?

  De Harley liefhebber vind ook dat hij gezien en vooral gehoord moet worden en rijden demperloos tussen de sportwagens door.

  Komen ze ook langs het politiebureau???

  Handhaven houdt ook in reageren op huftergedrag. Bij het zebrapad maar ook de herriemakende voertuigen verdienen een WOK

  Politie ga eens in burger bij t zwaantje zitten.

Comments are closed.