Dinsdagochtend heeft op de turborotonde in Weert een aanrijding plaatsgevonden.

Op de dubbelbaans-rotonde was een vrachtwagen in botsing gekomen met een personenauto. De vrachtwagenchauffeur had de werking van deze turborotonde verkeerd ingeschat en pakte de verkeerde rijbaan. De vrachtwagen botste vervolgens met de auto op de rijbaan ernaast.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De politie kwam ter plaatse om te ondersteunen bij de afhandeling van het ongeval.

10 REACTIES

 1. Misschien wat stippellijnen trekken op het wegdek zoals dit ook op de rotonde bij Leenderheide/Eindhoven is gedaan. Vooral handig voor degene die een beetje zitten te suffen achter het stuur.

 2. Misschien wat stippellijnen trekken op het wegdek zoals dit ook op de rotonde bij Leenderheide/Eindhoven is gedaan. Vooral handig voor degene die een beetje zitten te suffen achter het stuur.

 3. Misschien wat stippellijnen trekken op het wegdek zoals dit ook op de rotonde bij Leenderheide/Eindhoven is gedaan. Vooral handig voor degene die een beetje zitten te suffen achter het stuur.

 4. Misschien wat stippellijnen trekken op het wegdek zoals dit ook op de rotonde bij Leenderheide/Eindhoven is gedaan. Vooral handig voor degene die een beetje zitten te suffen achter het stuur.

 5. Daar hebben zich meer vergist in rijbaan. De situatie moet toch eens duidelijker gemaakt worden. Gelukkig gebeuren er daar niet zo heel veel ongelukken

 6. Dit is duidelijk een gevalletje dode hoek.
  Het probleem dode hoek kan een chauffeur tijdens het rijden niet vermijden. U als weggebruiker wel.
  Probeer altijd de chauffeur aan te kijken via het raam of spiegel.
  Kunt u de chauffeur niet aankijken, dan zit u in de dode hoek en heeft hij/zij u niet gezien en adviseer ik de weggebruikers de vrachtwagen voor te laten gaan.
  Niet alleen voor automobilisten, maar zeer zeker ook voor (brom/snor)fietsers en voetgangers.

Comments are closed.