De weersvoorspellingen zien er goed uit dus de All American Day kan nu al bijna niet meer stuk.

Zondag a.s. zullen de binnenstad en de wijk Fatima in het teken staan van de All American Day. Amerikaanse trucks, special cars, original classics en werkmachines trekken voorbij. Langs mainstreet zal een parade te zien zijn van al deze voertuigen die zich daarna opstellen om gezien te worden.

Er zijn 9 podia met live muziek en op de Nieuwe Markt zal modelautoclub Mach One uit Helmond laten zien dat de kleine auto’s niet onder hoeven te doen voor de grote. Op een heus minicircuit zijn daar de racende wagens te aanschouwen. Het vlammende Jet Truck Team van Indian Pete is te zien in het Fatimapark. Op de Markt en in het Fatimapark is een gezellige markt met (Amerikaanse) spullen en foodtrucks.

Het programma is terug te vinden op www.aadw.nl. Het evenement is gratis toegankelijk op de feesttent in het Fatimapark na, waar tributebands te zien zullen zijn van Live, de Rolling Stones en Bruce Springsteen. Op zondag 12 augustus vanaf 11:00 is iedereen welkom op dit geliefde evenement.