In het kader van het 110-jarig bestaan van voetbalvereniging R.K.W.S.V.Wilhelmina ’08 speelt deze vereniging op zondag 26 augustus a.s. om 14.30 uur een jubileumwedstrijd tegen een elftal dat samengesteld wordt uit spelers van de overige Weerter voetbalverenigingen.

René Pouwels, trainer van Brevendia, die in het verleden ook andere verenigingen in Weert alsmede de jeugd van Wilhelmina ‘08 heeft getraind, is bereid gevonden om als coach voor de Weerter selectie op te treden.

Na de wedstrijd is er een gezellig samenzijn met aandacht voor het 110-jarig bestaan. Tevens wordt bekend gemaakt wie zich speler van het seizoen 2017-2018 mag noemen. Daarnaast wordt afscheid genomen van de trainers en een aantal spelers van afgelopen seizoen.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Bèrke Donkers.

5 REACTIES

  1. Kwibus moet zich beter laten informeren. Wilhelmina’08 heeft een selectie van 20 spelers plus daarnaast nog 3 senioren-elftallen. Bestuurlijk zit het goed en ze werken hard aan een mooie combi-vereniging met andere sporten.

  2. Blauw-witter
    Wilhelmina’08 krijgt geld uit de subsidiepot van de gemeente, zoals alle Weerter verenigingen, dus van een infuus is geen sprake.Ze spelen nog steeds op het hoogste niveau en is financieel gezond. De gemeente heeft wel miljoenen euro’s besteed aan het inrichten van de sportparken van MMC, Laar en DESM. Door deze investering en de huur die daardoor moet worden opgebracht hebben de clubs het financieel moeilijk en “bedelen, terecht bij de gemeente voor een huurverlaging c.q. verhoging van de subsidie. Laar heeft moeten investeren in de bouw van nieuwe kleedlokalen, voor de aangegane schuld staat de gemeente garant……over infuus gesproken.

  3. Beste Kwibus, ik kan je mededelen dat Wilhelmina’08 meer dan voldoende leden heeft om aan de eisen van de KNVB te voldoen, inclusief jeugd en ondersteunende leden ruim 250!! en daar tel ik de 200 bridgeleden nog eens niet bij! Hoogmoed heeft Wilhelmina niet, werkt graag samen met andere verenigingen, kent haar maatschappelijke functie en is in voetballend Nederland als Weerter club een begrip. 3 seizoenen geleden speelde ze nog in de 3e ronde van de KNVB-beker tegen de latere winnaar PEC Zwolle.

  4. Beste Kwibus, je blijft jezelf herhalen, Je noemt zogenaamde feiten, die geen feiten zijn. In 2042 bestaat MMC, opvolger van Wit-Zwart, 11O jaar. Eens kijken hoe daar de vlag er dan voor hangt. Een club is ook afhankelijk van maatschappelijke en demografische ontwikkelingen. Maar van die begrippen heb jij schijnbaar nog nooit gehoord. Ik stop nu deze zinloze discussie

  5. Echt tot slot, de naam Wilhelmina’08 is een begrip in het Limburgse amateurvoetbal en ja ik heb de uit het zelf gesneden plank voor mijn kop als jij. Ik heb namelijk in deze discussie geen enkel kernpunt ontweken,

Comments are closed.