In het kader van het 110-jarig bestaan van voetbalvereniging R.K.W.S.V.Wilhelmina ’08 speelt deze vereniging op zondag 26 augustus a.s. om 14.30 uur een jubileumwedstrijd tegen een elftal dat samengesteld wordt uit spelers van de overige Weerter voetbalverenigingen.

René Pouwels, trainer van Brevendia, die in het verleden ook andere verenigingen in Weert alsmede de jeugd van Wilhelmina ‘08 heeft getraind, is bereid gevonden om als coach voor de Weerter selectie op te treden.

Na de wedstrijd is er een gezellig samenzijn met aandacht voor het 110-jarig bestaan. Tevens wordt bekend gemaakt wie zich speler van het seizoen 2017-2018 mag noemen. Daarnaast wordt afscheid genomen van de trainers en een aantal spelers van afgelopen seizoen.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Bèrke Donkers.