Locatie voor Herenboeren

Herenboeren Land van Weert krijgt steeds meer gestalte. Na een lange zoektocht is er grond gevonden waarop per 1 januari de tweede Herenboerderij in Nederland van start kan gaan.

Een idyllisch gelegen landgoed genaamd Stillenoord van ca 10 ha. gelegen tussen de Kruispeelweg, de Diesterbaan en de Herenvennenweg in de directe omgeving van de IJzeren Man. Dit landgoed is verkocht aan een Weerter ondernemer die het op zijn beurt weer verpacht aan de Weerter Herenboeren.

Coöperatie

De volgende stap is de oprichting van de coöperatie waarbij de leden zich inschrijven voor een bedrag van € 2.000,00 en hiermee het recht verwerven wekelijks duurzaam gekweekte groenten en vleesproducten van de boerderij af te nemen.

Deelnemen?

Herenboeren land van Weert zoekt nog huishoudens die willen deelnemen aan dit concept. Er is een maximum van 200 deelnemende huishoudens. Geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een infoavond op dinsdag 28 augustus in het Natuur en Milieucentrum de IJzeren Man (start om 19.30). Ook zijn er op zondag 9 september rondleidingen op het landgoed.

Kijk voor meer info op landvanweert.herenboeren.nl.