(Foto’s) Dit weekend vindt in de wijk Fatima het ‘zomerweekend’ plaats. Drie dagen lang worden er diverse activiteiten georganiseerd door Buurtvereniging Fatima.

Vrijdag is gestart met het Open Fatima Darttoernooi. Daarnaast gingen de voetjes van de vloer met de lokale formatie Jukebox. Het was weer een gezellig samenzijn met jong en oud uit de buurt.

Komende dagen

Zaterdagmiddag staat in het teken van de kinderen en de traditionele familiebarbecue, welke dit jaar opgeluisterd zal worden door Erik Fikken en Ut Mehari’s kwartet. Om 20.30 uur start de feestavond en wordt het podium gevuld door de meer dan 20-koppige bigband Dial 24 (entree gratis).

In verband met het 35-jarig jubileum van de Buurtvereniging staat de zondag in het teken van All American Day. In de wijk Fatima en de Weerter binnenstad is er genoeg te zien en te beluisteren. Meer info: http://www.aadw.nl/.

Bekijk een sfeerimpressie van vrijdag (door Theo Van de Winkel).