Chauffeur worstelt met ladingdief

Maarheeze – (Foto’s) De politie is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 1.45 uur gealarmeerd voor een ladingdiefstal met geweld op de parkeerplaats bij tankstation Groote Bleek in Maarheeze.

De nachtrust van een vrachtwagenchauffeur werd verstoord toen hij opmerkte dat er ongenode gasten in zijn oplegger zaten. Toen de chauffeur poolshoogte ging nemen kwam het tot een worsteling met een van de ladingdieven. De chauffeur kreeg hulp van een andere chauffeur en de ladingdieven zette hem vervolgens op een lopen. De politie werd gewaarschuwd, maar er werden geen verdachten meer aangetroffen.

Agenten hebben bij het tankstation de aangifte opgenomen en de collega-chauffeur als getuige gehoord. In de vrachtwagen stonden tv-schermen van Samsung. Voor zover bekend zijn er geen goederen buit gemaakt. De chauffeur was hevig geschrokken van het incident. Hij vermoedde dat er nog een ladingdief in de trailer zat en vroeg de agenten om de oplegger nog eens te controleren.

De agenten hadden het te doen met de geschrokken chauffeur en klommen de oplegger in om te kijken of er nog verdachten in zaten. Dat bleek echter niet meer het geval te zijn.

[nggallery id=’7041′]