Tankstation gespaard bij autobrand

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 1.30 uur gealarmeerd voor een autobrand bij tankstation Meiberg aan de A2 bij Weert / Nederweert.

Tijdens een tankbeurt was een auto gaan roken. De servicemedewerkers van het tankstation vreesden voor het ergste en samen met de inzittenden ging men over tot actie. De auto werd geblust met poederblussers en vervolgens bij het tankstation weggeduwd naar een meer veilige locatie.

En maar goed ook. Want kort nadat de auto was weggeduwd onder de overkapping vandaan kwam het voertuig in lichterlaaie te staan. Intussen was de brandweer gealarmeerd.

De brandweer kwam ter plaatse om de autobrand te doven. Van de auto bleef helaas weinig meer over. Maar het tankstation was gespaard gebleven van de brand. De brandweer hielp wel nog mee om het bluspoeder weg te spuiten.

Video via Youtube

https://youtu.be/LdHs_A3KCPI