Cultureel Lint concerten Bethelkerk

Plaats een reactie

Tijdens Cultureel Lint op zondag 23 september wordt de binnenstad van Weert omgetoverd tot een grote culturele uitmarkt. In de Bethelkerk aan de Maaspoort staan de hele middag bijzondere concerten op het programma.

Het programma is en bonte mengeling van jonge talenten die aan het begin van hun muzikale carrière staan en professionele musici die hen onder hun hoede nemen op het podium.

‘S Opera Tutto trapt om 13.30 uur af met de mooiste aria’s, duetten en ensemblestukken uit de wereld van de opera. Om 14.00 uur is het Dames Ensemble Cantarella aan de beurt. Dit enthousiaste dameskoor uit Swartbroek zingt vooral lichte muziek. Vervolgens spelen het Duo Diversao bestaande uit Emmy Stultiens-Vries en Theo Collaert, zuidelijke klanken op fluit en gitaar. Jong talent Marieke Coenen zal tijdens dit concert een solo spelen op bugel. De harpleerlingen van RICK geven om 15.00 uur een concert. Laat je betoveren door de mooie klanken van de harp. Jong talent Milou Lemmens zal een solo spelen op de altsaxofoon.

Het Van Gogh Trio volgt daarna om 15.30 uur met overwegend Franse muziek, geïnspireerd op de impressionistische schilderijen van Vincent van Gogh. De klanken van harp, viool en dwarsfluit zullen het publiek betoveren. Om 16.00 uur staat het RICK Clarinetchoir op de bühne. De twintig klarinettisten en twee slagwerkers treden regelmatig op in zowel binnen- als buitenland. Als afsluiter zal zangeres Kitty Becker, samen met haar meest talentvolle leerlingen van zangschool KittyZingt, hun favoriete nummers ten gehore brengen. Vol trots laat ze zien hoe leuk zangles is en wat het resultaat kan zijn.

Kijk op www.cultureellint.nl voor de hele programmering.

[nggallery id=’6997′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie