Update 13.40u – (Foto’s) Dinsdagmiddag is een 3-jarig meisje uit Weert gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het meisje zat met haar twee zusjes bij haar moeder in de auto. Bij het inhalen van een kraanwagen raakte de auto van de moeder de kraan met een ongeval als gevolg.

Rond kwart over vier wilde een 37-jarige bestuurster uit Weert een kraanwagen inhalen op de Ringbaan Noord. Tijdens het inhalen is er iets misgegaan waardoor de auto in aanrijding kwam met de kraanwagen. Twee van de drie kinderen zijn na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. Een 11 maanden oude baby en haar 3-jarige zusje.

De baby mocht na onderzoek in het Weerter ziekenhuis naar huis. Het 3-jarige meisje is met een gecompliceerde enkelbreuk vanuit Weert per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. In Maastricht is het meisje aan haar verwondingen behandeld. Ze is woensdag nog ter observatie opgenomen.

Het politie onderzoek is afgerond. In tegenstelling tot de eerste berichtgeving van dinsdagavond is niet de baby maar het meisje van 3 jaar naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

7 REACTIES

 1. aller eerst sterkte voor alle betrokken partijen jij was der bij lees ik omdat je weet wat er gebeurd is en hopelijk heb je kunnen helpen? maar zo niet mssn moeten uitwijken voor iets, laagstaande zon, onwel geworden zou ook kunnen

 2. Nu begrijp ik het!!! Als iemand ergens tegen aan of achterop rijd is het bij voorbaat hem of haar schuld. Het is triest om te zien (lezen) dat iemand die waarschijnlijk zelf geen sociaal leven heeft en het enigste spannendste moment van het afgelopen jaar, het achteruit parkeren bij de Jumbo is geweest of de buurvrouw begluren als ze onder de douche uit komt. Met het oordeel komt dat zij fout is. En als je daadwerkelijk zoveel km’s maakt met je paard en wagen of je bakfiets, zou je ook moeten weten dat hoe goed je ook oplet en aan de regels houdt er altijd iets kan gebeuren. Het feit is en blijft dat ongeacht de oorzaak er gewonden zijn. Tenzij je geen emotionele beperkingen hebt is dat belangrijker dan te speculeren wat er misschien wel of niet gebeurd is.

 3. Beste Rob

  Weet niet uit welke amishe provincie jij komt maar gezien jou kinderlijke opmerking is het duidelijk dat je alleen nog met paard en wagen hebt deelgenomen aan het verkeer. Waarschijnlijk in het jaar toen de lucht nog zuiver was en de sex vies. Tenzij je erbij bent geweest en de vrouw (toen ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht werd) nog tijd voor jou heeft gehad om jou uitgebreid tekst en uitleg te geven. Zo’n ongeval kan allerlei oorzaken hebben, maar dat zal jou niveau te boven gaan. Ik hoop in ieder geval dat het de vrouw en kids goed zal gaan.

  Robby Hobby

 4. Waarom spelen jullie allemaal ook op de man Rob? En niet alleen op de “feiten” die hij schrijft. Dat is wel zo zuiver.
  Ik ben het ook niet met hem eens. Maar ga hem niet als persoon de grond in stampen.
  Hoop dat het met de vrouw en de kindjes goed afloopt.

 5. Rob zijn reactie slaat nergens op….maar wat jij hier allemaal schrijft slaat toch ook helemaal nergens op (misschien is Rob zwak begaafd?) verder wens ik de slachtoffers dat alles weer goed komt zonder blijvend letsel

Comments are closed.