Trein botst met slagboom

Update – Maarheeze – Tussen Eindhoven en Weert rijden momenteel geen treinen.

De oorzaak is een aanrijding met een slagboom bij de spoorwegovergang aan de Driebos in Maarheeze. Door nog onbekende oorzaak was een trein in botsing gekomen met een slagboom. De slagboom kwam enkele honderden meters verderop terecht op het spoor.

Het treinverkeer werd tijdelijk stilgelegd in afwachting van medewerkers van de incidentbestrijding van ProRail. Zij hebben vervolgens de overweg-onderdelen van het spoor geraapt. De trein die in aanrijding was gekomen met de slagboom mocht zijn weg weer vervolgen.

Het treinverkeer zal nog gestremd zijn totdat er verkeersmaatregelen zijn genomen bij de spoorwegovergang bij het NS-station in Maarheeze.

Update

Er is een nieuwe slagboom geplaatst. Het treinverkeer is hervat.

Actuele vertrektijden

https://www.ns.nl/actuele-vertrektijden/avt?station=wt