Feest! De Bosuil wordt 15 jaar

In 2003 openden de deuren van een gloednieuwe popzaal in Weert: Muziekcentrum De Bosuil was geboren. Nu 15 jaar later kijkt De Bosuil terug op heel veel mooie concerten, shows en voorstellingen en vieren ze dit jubileum met een eigen festival in hun achtertuin op vrijdag 21 september 2018!

Drie bands, een fijne DJ, goed gegrild vlees van de BBQ en natuurlijk een verfrissend drankje: wat wil je nog meer op de vrijdagmiddag/avond? Vanaf 16.30u is iedereen welkom en kan er gelijk een kijkje genomen worden naar het resultaat van de grote verbouwing die in de zomerstop plaats heeft gevonden. Zo heeft De Bosuil het pand met maar liefst 5 meter uitgebreid, is er een totaal nieuwe garderobe en is er een nieuwe bar.

De entree is gratis, dus kom voor die vrijdagmiddagborrel of een goed begin van je weekend naar De Bosuil. De muziektempel zal officieel geopend worden door wethouder Geert Gabriels.

Kijk voor meer informatie op de website van Muziekcentrum De Bosuil: www.debosuil.nl.