Motorrijder gewond na botsing

112 Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag rond 15.20 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Randweg-West in Nederweert.

Ter hoogte van het McDonald’s restaurant waren een bestelauto en motor met aanhanger tegen elkaar gebost. De motor met aanhanger kantelde en de motorrijder kwam ten val. De betrokkenen zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. De bestuurder van de motor is overgebracht naar het ziekenhuis.

De motor en aanhanger zijn afgesleept door een berger. De bestelauto is, nadat de schadeformulier waren ingevuld, doorgereden naar een herstelbedrijf. De weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer, maar inmiddels weer vrijgegeven. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht.

[nggallery id=’6967′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie