Zwembad IJzeren Man deels open

Plaats een reactie

Nadat er vanochtend een inspectie heeft plaatsgevonden naar de uitgevoerde werkzaamheden heeft het college van burgemeester en wethouders besloten dat Zwembad De IJzeren Man weer deels geopend kan worden.

Het betreft het instructiebad en het 25-meter bad. Het bad werd vorige week gesloten omdat uit een uitgevoerde inspectie bleek dat er corrosie zat op delen van de ophang-/ en draagconstructie en bevestigingsmiddelen.

Werkzaamheden

Stichting De IJzeren Man heeft op basis daarvan direct afgelopen week en weekend volop doorgewerkt om de genoemde urgente zaken uit het rapport te vervangen. De werkzaamheden in en rondom het golfslagbad worden op dit moment uitgevoerd om ook dit deel weer snel te kunnen heropenen.

Veiligheid & Vertrouwen

Nu dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd is er geen risico meer voor bezoekers en personeel van dit deel van het zwembad. Een her-inspectie heeft dat ook bevestigd. Verenigingen, zwemlessen, aquasporten en Swim2play Alle activiteiten die plaatsvinden in het instructie- en 25 meter bad worden vandaag hervat.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie