Heg in brand tijdens snoeien

112 Brandweer Weert Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) De brandweer is zaterdagmiddag omstreeks 13.35 uur gealarmeerd voor een nacontrole op de Pinksterbloemstraat in de wijk Boshoven.

Bij snoeiwerkzaamheden was een hegbrand ontstaan. De bewoners en naastgelegen buren konden de brand zelf blussen door middel van een tuinslang met water. De brandweer heeft de heg gecontroleerd en maakte de omgeving goed nat.

Na vertrek zag de brandweer in de directe omgeving nog een flinke rookpluim uit een volkstuin komen en is nog even poolshoogte gaan nemen. Op het betreffende perceel was men aan het stoken. Na het bezoek van de brandweer was de rookpluim snel verdwenen.

[nggallery id=’6973′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie