Steun in de rug voor intocht Sinterklaas

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Rotary Club Weert organiseerde woensdag voor de zevende keer de Rotary Filmavond voor het goede doel in samenwerking met Gotcha! Cinema.

Dit jaar was de keus gevallen op de film The Last Son, verwijzend naar jongste Kennedy, Ted Kennedy, die eind jaren ’60 van de vorige eeuw een dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Dit incident is de geschiedenis ingegaan als één van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika.

Een goede keus zo bleek, want de filmavond was volledig uitverkocht. En dat betekende ook goed nieuws voor het goede doel. De opbrengst van de film gaat dit jaar naar de intocht van Sint Nicolaas in november, georganiseerd door de Stichting Sint Nicolaas Weert.

Vice-voorzitter Ralf Driessens van Stichting Sint Nicolaas Weert mocht uit handen van Joke Jongeling namens Rotary Club Weert een cheque ter waarde van 2275 euro in ontvangst nemen. Ook Sinterklaas richtte, middels een videoboodschap een dankwoord aan het aanwezige publiek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie