De Bosuil jarig en verbouwd

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Bij muziekcentrum De Bosuil wordt vandaag een feestje gevierd, want de popzaal viert vandaag haar 15e verjaardag. Recentelijk is het muziekcentrum ook verbouwd, dus dubbel reden voor een feestje.

De Bosuil blijkt in trek te zijn bij muziekliefhebbers. Afgelopen jaar mocht er gerekend worden op duizenden extra bezoekers ten opzicht van voorgaande jaren. Dat komt door de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers die vrijwel elk weekend paraat staan om de bezoekers een gezellige avond te laten beleven.

Het werd ook hoog tijd om een aantal zaken aan te pakken. In de zomer heeft de Bosuil een vernieuwde entree gekregen waarbij de kassa en garderobe een nieuwe plek hebben gekregen. Ook de kantoren zijn uitgebreid. In de zaal zijn de barren vernieuwd.

Vandaag werd de verjaardag en de verbouwing gevierd in het bijzijn van de muziekliefhebbers en vrijwilligers. De Bosuil werd opnieuw geopend en daarna was het tijd om te genieten van een biertje, stukje vlees van de barbecue en natuurlijk muziek. Het feest gaat vanavond nog door, dus je bent van harte welkom. Entree is gratis.

[nggallery id=’7003′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie