Proeflokaal Bregje naar de Oelemarkt

Impressie Proeflokaal Bregje

De ondernemers René Puts en Ralf Jansen van de Jumbo in Stramproy openen een restaurant in Weert.

Puts en Jansen exploiteren naast hun Jumbo in Stramproy ook zeven Subway vestigingen in het zuiden van het land. Januari 2019 openen de heren hun eerste restaurant in Weert onder de formule Proeflokaal Bregje. Proeflokaal Bregje is een franchiseformule die ontwikkeld is door de oprichters van restaurantketen La Cubanita. De eerste Bregje opende in 2014 in Den Haag.

Ralf Jansen: ”We kijken altijd naar kansen in de markt en naar mooie formules. Vanuit onze filosofie past Proeflokaal Bregje perfect bij ons. Het restaurant kent namelijk een vaste maar scherpe prijs voor een driegangenmenu. Goed en betaalbaar eten, wie houdt daar nou niet van?”

In september gaan de verbouwingswerkzaamheden starten en in januari moeten de deuren open kunnen. Proeflokaal Bregje zal aan de Oelemarkt 11 gevestigd gaan worden, het pand waar eerder diverse nachtclubs hun intrek gehad hebben.

Ralf Jansen: “We zien dat nachthoreca steeds meer afneemt en eetgelegenheden waarbij de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is steeds meer in populariteit toenemen. Wij denken met Proeflokaal Bregje daar al een goede invulling aan te geven en zullen daarom later in 2019 ook de deuren van La Cubanita openen. Ook die formule sluit aan bij dezelfde doelstellingen en past uitstekend in Weert.”

Meer over Bregje vindt je via: https://www.proeflokaalbregje.nl/