Kempenweg even helemaal dicht

De Kempenweg wordt tussen de Havenweg en de Wetering volledig afgesloten. Dit gebeurt op donderdag 20 september om 19.00 uur en duurt tot vrijdag 21 september 06.00 uur. Daarna wordt er gewerkt aan het fietspad. Het fietspad is dan tot en met vrijdag 12 oktober afgesloten tussen de Wetering en de Trancheeweg.

In opdracht van Enexis is er de afgelopen tijd gewerkt aan de Provinciale weg N564 (Kempenweg) tussen de Havenweg (containerhaven) en de Wetering (Trespa). Hiervoor was tijdelijk met een barrière eenrichtingsverkeer ingesteld. Op donderdag 20 september wordt deze barrière verwijderd. Daarvoor is de weg kort helemaal afgesloten. Zodra de barrière weg is, gaat de weg weer in beide richtingen open voor verkeer.

Fietspad

Na het openstellen van de Kempenweg volgt de laatste fase van de werkzaamheden. Hiervoor wordt het fietspad tussen de Wetering en de Trancheeweg in beide richtingen afgesloten. De omleidingsroute loopt over de Wetering. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, duurt deze afsluiting tot en met vrijdag 12 oktober.