Lekkage in dak La Cour Bleue

(Foto’s) De brandweer is zaterdagavond rond 22.50 uur gealarmeerd voor wateroverlast in het La Cour Bleue complex aan de Stadhuispassage.

Een bewoner van een appartement op de vierde verdieping stond op het punt om te gaan slapen. Hij hoorde echter dat het ergens drupte en ging op onderzoek uit. Hij kwam uit bij de begingsruimte. Via een leiding kwam het regenwater de ruimte binnengesijpeld.

De bewoner gaf aan dat hij al eerder contact had opgenomen met de bouwer van de woning, maar dat er tot op heden nog geen actie was ondernomen. Omdat er voor vannacht en morgen nog veel regen wordt verwacht maakte de bewoner zich zorgen.

De brandweer kwam ter plaatse en onderzocht of ze het lek konden dichten. Helaas was dat niet mogelijk. Alleen een dakdekker kan het probleem verhelpen. De bewoner zal nog even met emmer moeten gaan sjouwen voordat er een dakdekker ter plaatse komt om het probleem te verhelpen.

Voor zover bekend hebben alle andere woningen geen hinder van de lekkage.