Nieuw gebouw RICK officieel geopend

(Foto’s) RICK heeft heeft zaterdag haar nieuwe onderkomen aan de Wilhelminasingel feestelijk geopend. De opening gebeurde in het bijzijn van gedeputeerde van de Provincie Limburg, Hans Teunissen, wethouder Van Eijk en directeur Emile Florack.

Op het St. Raphaelpad was een speciaal decor gebouwd waar de 7 onderdelen van RICK (Beeldend, dans, fotografie, muziek, theater/taal, Zangplein en Rockplein) werden gepresenteerd. De leerlingen gaven een voordracht waarna een kleurrijk sleutelgat werd gecreëerd. Daarna openden de gedeputeerde, wethouder en directeur het gebouw officieel door de sleutel in het sleutelgat te steken en het logo naast de ingang aan het St. Raphaelpad te onthullen. Het logo is ontworpen door kunstenaar Eric Wijffelaars.

Na de openingen mochten de genodigden een kijkje nemen in het pand dat de afgelopen maanden een metamorfose heeft ondergaan. Bekijk een sfeerimpressie.