Nieuwe exploitanten Dennenoord

Afgelopen week hebben Marc Creemers, Wouter Pinxten en Spencer Griët een huurovereenkomst getekend met de nieuwe pandeigenaar van café/zaal Dennenoord. Zij zullen vanaf 1 januari 2019 het pand aan de Voorhoeveweg 2 in Weert gaan exploiteren.

De nieuwe uitbaters willen een uitnodigende en eigentijdse uitstraling creëren die past bij de omgeving en daarnaast subtiel gebruik maken van het sentiment en de tradities van Dennenoord. De zaak moet gasten het gevoel geven van een familiebedrijf waar je je welkom voelt, in een informele sfeer. Naast het ruime assortiment aan speciaalbieren willen Marc, Wouter en Spencer bijpassende (streek) gerechten gaan serveren die een stapje verder gaan dan enkel een borrelhap.

De zalen die gebruikt worden voor bruiloften, familiefeesten en (zakelijke) evenementen, zullen worden opgeknapt. Net als de tuin en het terras, die een fantastisch uitzicht bieden op het water van de IJzeren man. Deze zullen gebruikt gaan worden voor evenementen en tal andere activiteiten.

Tijdens de verbouwing zal de zaak zo veel mogelijk geopend blijven.

Uitzicht bij Dennenoord