Lions Club Weert laat ouderen genieten van kienen, muziek en feestelijk diner

Zaterdag organiseerde Lions Club Weert voor de 24ste keer een ouderendag voor de ouderen uit de gemeente Weert.

Deze middag werd door de Lions geheel gratis aangeboden. Dit was mogelijk dankzij de opbrengst van de Wertharally die afgelopen juni werd georganiseerd vanaf Domein Laurabos – Crossmoor in Weert. Met deze middag wil men eenzaamheid onder ouderen tegengaan.

Tijdens de gezellige middag konden 75 ouderen uit de regio genieten bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord werd gekiend waarbij serieuze prijzen te winnen waren. Shantygroep “Aan Paol 60” verzorgde een muzikaal optreden en werd er afgesloten met een feestelijk diner.

Wethouder Michèle Ferrière was namens de gemeente Weert aanwezig. Zij sprak de ouderen toe met de boodschap om vooral vitaal te blijven. Samen dingen doen helpt hieraan mee. De wethouder heeft de tweede ronde van het kienen voor haar rekening genomen en een prijs uitgereikt aan de oudste deelnemer. Deze was dit jaar 94 jaar geworden.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel