Hebben jullie weer eens zin in een heerlijke ontspannen avond vol humor en vermaak ?

Kom dan op vrijdag 26 of zaterdag 27 oktober naar het Munttheater in Weert naar de voorstelling kijken gespeeld door Toneelgroep Weert. De nieuwe voorstelling onder leiding van regisseur Ton Donders, Actie op de redactie, is een klucht in twee bedrijven.

Wilma Zwamminga is de wanhoop nabij; het lukt haar redactie maar niet om de “scoop” te scoren die nodig is om de bladenverkoop te doen stijgen. Maar dan wordt op de redactie de artiest Frans Sloper vermoord! Rechercheur Adriaans probeert de zaak op te lossen, maar er zijn veel verdachten en erger nog. Het lijk is zoek!

Veel mensen profiteren van Frans’ overlijden: manager Hans sleept het onderste uit de kan en Patty Paay komt weer eens in de publiciteit door haar geheime relatie met Frans. Mevrouw van Daden is blij met alle sensatie, waar haar blad zo om zat te springen.

Toneelgroep Weert biedt u weer een hilarische klucht, zoals je van hen gewend bent.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Munttheater: www.munttheater.nl

Entree: € 15,00 incl. theaterdrankje. De voorstelling begint om 20.00 uur.