Mogelijk verband met schietpartij

Plaats een reactie

Budel – In de nacht van zondag 2 op maandag 3 september werd een woning in de Fabrieksstraat in Budel beschoten. Een nacht eerder werd op de Strijperstraat in Leende een auto in brand gestoken. De politie onderzoekt een mogelijk verband en zoeken getuigen.

Uit het onderzoek door de recherche blijkt dat ze zeker niet kunnen uitsluiten dat beide zaken met elkaar in verband staan. Daarvoor zijn aanwijzingen gevonden. Zo zijn bijvoorbeeld de slachtoffers familie van elkaar. De vraag is natuurlijk wie deze feiten op zijn geweten heeft en de andere vraag is waarom?

Beschoten woning

Op de woning in Budel werden die betreffende nacht meerdere kogels afgevuurd, die dwars door het rolluik en de voorruit gingen. De bewoners waren aanwezig, maar er raakte niemand gewond. De dader of daders zijn waarschijnlijk gevlucht met een voertuig, maar nog onbekend is wat voor voertuig dat was. Ook is onbekend wat de vluchtrichting was. Wie kan de politie daar meer over vertellen?

Brandstichting

Ook komt de politie graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van de brandstichting in Leende. De auto van het slachtoffer brandde volledig uit, maar ook de gevel van het huis raakte beschadigd. Het gebeurde rond drie uur ’s-nachts en wie is er daar toen iets opgevallen?

Getuigen of bewakingsbeelden

Ze zoeken dus voor beide zaken getuigen, maar ook komen ze graag in het bezit van bewakingsbeelden uit de omgeving waarop mogelijk iets te zien is. Heb je misschien beelden en heb je die nog niet met de politie gedeeld? Neem dan contact met ze op. Ook mensen die informatie hebben over de mogelijke achtergrond van beide zaken roepen ze op om informatie te delen.

Bel de politie

Bel met jouw informatie via 0900-8844 met de districtsrecherche in Helmond of vul het tipformulier in: https://iwdg.nl/2Q6RTAT. Geef tips eventueel gegarandeerd anoniem door via Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000 of op de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie